На Донбасі з початку доби зберігається «тиша»

Читать на русском
З початку поточної доби проросійські бойовики дотримувалися режиму тиші в районі проведення операції Об'єднаних сил.
Міноборони

З початку поточної доби проросійські бойовики дотримувалися режиму тиші в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

«Порушення збройними формуваннями Російської Федерації з початку поточної доби, 20 листопада, не зафіксовані», – зазначають у повідомленні.

Українські військові контролюють ситуацію на лінії розмежування і продовжують виконувати завдання з відбиття і стримування збройної агресії з боку проросійських бойовиків.

Гра в маніпуляції: що відбувається на українсько-російському кордоніЩо відбувається на кордоні з Росією, чому країна почала стягувати війська та які наслідки можуть бути, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Нагадаємо, за попередню добу, 19 листопада, у зоні ООС на Донбасі бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілу загинув один український військовослужбовець.

Додамо, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що читуація на українсько-російському кордоні залишається напруженою через переміщення великої кількості військ РФ, але ознак настання поки що немає.

Місія ОБСЄ зафіксувала 9 танків на полігонах в непідконтрольних уряду районах Луганської області. Також повідомляли, що патрулі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі зафіксували розміщення проросійськими бойовиками щонайменше 97 одиниць бронетанкового та артилерійського озброєння. Ця техніка має приналежність до Росії, розміщена близько до лінії розмежування, або поза відведеними місцями зберігання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: