ОБСЄ зафіксувала російські танки у Луганській області

Читать на русском
Місія ОБСЄ зафіксувала 9 танків на полігонах в непідконтрольних уряду районах Луганської області.
Фото з відкритих джерел

Місія ОБСЄ зафіксувала 9 танків на полігонах в непідконтрольних уряду районах Луганської області.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ за 19 листопада.

«Бойовики розміщують військову техніку та інше озброєння на непідконтрольних українському уряду територіях Донбасу», – йдеться в повідомленні.

Цього разу спостерігачі Організації з безпеки й співробітництва в Європі помітили танки й зенітні установки окупантів. За лініями відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння СММ зафіксувала 9 танків.

Гра в маніпуляції: що відбувається на українсько-російському кордоніЩо відбувається на кордоні з Росією, чому країна почала стягувати війська та які наслідки можуть бути, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Зокрема, 6 танків невстановленого типу помітив патруль ОБСЄ на полігоні поблизу населеного пункту Круглик. Ще 3 танки бойовики розмістили на полігоні поблизу селища Мирне недалеко від Луганська.

Нагадаємо, патрулі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі зафіксували розміщення проросійськими бойовиками щонайменше 97 одиниць бронетанкового та артилерійського озброєння. Ця техніка має приналежність до Росії, розміщена близько до лінії розмежування, або поза відведеними місцями зберігання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: