Ситуація на Донбасі: 17 обстрілів, є втрати

Читать на русском
За добу у зоні ООС на Донбасі бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів загинув один боєць.
фото ООС

За добу у зоні ООС на Донбасі бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілу загинув один український військовослужбовець.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у ранковому зведенні у суботу, 20 листопада.

Армія продовжить застосовувати безпілотники Bayraktar на Донбасі – ЗалужнийОскільки БПЛА Bayraktar показали свою ефективність в ООС, за допомогою компанії-виробника безпілотників в ЗСУ буде впроваджуватися повсюдне застосування БПЛА

Так, у напрямку Мар'їнки було три обстріли з артилерії 122-го калібру та мінометів 82-го та 120-го калібру. У бік Лопаскіно стріляли з мінометів 82 калібру.

У районі Причепилівки ворожі війська відкривали вогонь зі стрілецької зброї. У районі Новомихайлівки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Поблизу Катеринівки позиції ЗСУ тричі потрапили під обстріл із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Біля населених пунктів Піски та Шуми противник задіяв станкові протитанкові гранатомети. А у напрямку Авдіївки вів вогонь із мінометів 120-го калібру.

У районі Попасної сепаратисти вели обстріли з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Також у районі Новотошківського двічі обстрілювалися позиції ЗСУ з мінометів 12-го калібру та гранатометів різних систем. У бік Золотого-4 стріляли з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Крім того, ворог здійснив обстріл з артилерії 152-го калібру околиць населеного пункту Нижнє. Втрат серед цивільного населення немає.

Нагадаємо, 19 листопада на Донбасі загинув старший солдат Уберт Мрачковський через кульове поранення.

Раніше повідомлялося, що бойовики знову атакували селище Невельське.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: