Замах на Лещенка: оприлюднені фото затриманих підозрюваних

Читать на русском

Наразі затриманим повідомили про підозру на вбивство, завдання тяжких тілесних ушкоджень, викрадення людини та вимагання. Вирішуються питання щодо обрання ним запобіжного заходу.
AgroPolit.com

В Офісі генпрокурора оприлюднили фотографії затриманих замовників замаху на міністра аграрної політики та продовольства Романа Лещенка - злочинцями виявились громадянин США та його довірена особа.

Про це повідомляє пресслужба відомства 18 листопада.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

За даними слідства, замовником та організатором замаху виявився громадянин США, який для вирішення спірних питань у бізнесі із залученням довіреної особи підшукав кілера, якому передав частину коштів у сумі 20 000 доларів. Їх затримали під час передачі завдатку.

Наразі затриманим повідомили про підозру на вбивство, завдання тяжких тілесних ушкоджень, викрадення людини та вимагання. Вирішуються питання щодо обрання ним запобіжного заходу.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що правоохоронці оперативно затримали зловмисників, які хотіли вбити міністра аграрної політики та продовольства Романа Лещенка. Замах на вбивство Лещенка був пов'язаний із його діяльністю у 2018 році. Основним замовником у цій справі був громадянин США, а також громадянка України.

Їм пред'явлено підозри одразу за чотирма статтями Кримінального Кодексу України.

«Слово і справа» зібрало найвідоміші замахи на українських політиків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: