У МВС повідомили, що загрожує замовникам замаху на Лещенка

Читать на русском
Замовникам вбивства міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка загрожує довічне ув'язнення. Нині вони перебувають у СІЗО.
фото з відкритих джерел

Замовникам вбивства міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка загрожує довічне ув'язнення. Нині вони перебувають у СІЗО.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час брифінгу у четвер, 18 листопада.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

«Статті, за якими буде оголошено підозру, є особливо тяжкими. За них передбачено покарання до довічного позбавлення волі. Справедливість, звичайно ж, оцінить суд», - сказав Монастирський.

Начальник Національної поліції Ігор Клименко уточнив, що зараз замовники – громадянка України та громадянин США, перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що правоохоронці оперативно затримали зловмисників, які хотіли вбити міністра аграрної політики та продовольства Романа Лещенка. Замах на вбивство Лещенка був пов'язаний із його діяльністю у 2018 році. Основним замовником у цій справі був громадянин США, а також громадянка України.

Їм пред'явлено підозри одразу за чотирма статтями Кримінального Кодексу України.

«Слово і діло» зібрало найвідоміші замахи на українських політиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: