Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
У вівторок, 16 листопада, народні депутати на пленарному засіданні ВР планують розблокувати підписання закону про Фонд гарантування кредитів фермерам.
Слово і діло

У вівторок, 16 листопада, народні депутати на пленарному засіданні ВР планують розблокувати підписання закону про Фонд гарантування кредитів фермерам.

Також вони мають розглянути у першому читанні законопроєкт «Про правотворчу діяльність».

Телеканал Рада. Прямий ефірТелеканал Рада

У порядку денному також проєкт закону №5707 «Про правотворчу діяльність» спрямований на визначення засад та порядку здійснення правотворчої діяльності в Україні.

Окрім цього, парламентарії мають намір розглянути в першому читанні законопроєкти №5387 «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» щодо територіальної юрисдикції місцевих судів на території України до прийняття закону щодо зміни системи місцевих судів на території України у зв’язку із утворенням (ліквідацією) районів», №4360 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення належного повідомлення учасників судового процесу та направлення копій судових рішень», №4255 «Про внесення змін до статті 139 Кодексу адміністративного судочинства України».

Водночас у другому читанні депутати планують ухвалити рішення, зокрема, щодо проєктів законів №3504 «Про медіацію» та №5219 «Про критичну інфраструктуру».

Також планується проголосувати за включення до порядку денного законодавчих актів про внесення змін Держбюджету на 2021 рік.

Нагадаємо, у Верховній раді цього пленарного тижня центральним буде «ресурсний» законопроєкт №5600, депутати планують розглянути його у середу за спеціальною процедурою.

Докладніше про Погоджувальну раду – на інфографіці «Слово і діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: