«Ресурсний» законопроєкт та повноваження БЕБ: чим займеться Рада наступного тижня

Читать на русском
Наступного пленарного тижня з 16 до 19 листопада Верховна рада продовжить розглядати поправки до законопроєкту про зміни до Податкового кодексу.
Ярослав Железнякrada.gov.ua

Наступного пленарного тижня з 16 до 19 листопада Верховна рада продовжить розглядати поправки до законопроєкту про зміни до Податкового кодексу. Також нардепи планують скоротити терміни розгляду змін до бюджету-2022.

Про це повідомив нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк у своєму Telegram у п'ятницю, 12 листопада.

«Перетасування» Кабміну, голосування за бюджет та непристойний жест президенту: чим запам'ятався тиждень у ВРТиждень у Верховній раді запам'ятався новими перестановками у Кабміні, скандалом із Гео Леросом та голосуванням за держбюджет.

За його словами,орієнтовний порядок денний наступного тижня виглядає так:

Вівторок: Рада розблокує підписання законопроєкту про фонд фермерських кредитів №3205-2; планує скоротити терміни розгляду змін до цьогорічного бюджету №№6297, 6298 (3 млрд на допомогу бізнесу під час карантину та 2,5 млрд на дороги та інфраструктурну субвенцію).

Середа: податковий законопроєкт №5600 щодо спецпроцедури, законопроект №№4278, 4279 про посилки з-за кордону до 150 євро без ПДВ та митного збору (у другому читанні без тютюнових правок); внесення змін до КПК та інших кодексів щодо повноважень БЕБ (№3959-1).

Четвер: можливість прикордонникам використовувати зброю та бойову техніку (№5232); закон проти фінансових пірамід №5865; віртуальні активи із пропозиціями президента №3637.

П'ятниця: премії Верховної ради відмінникам ЗНО; пакет законів щодо Чорнобиля №№5379, 5602 та відповідальність за порушення процедури стратегічної екооцінки №5159.

Також Железняк уточнив, що додаткового пленарного тижня у листопаді в Раді не буде.

Нагадаємо, 2 листопада Рада ухвалила у першому читанні проєкт закону про держбюджет на 2022 рік.

«Слово і діло» писало про те, як пройшов попередній пленарний тиждень у парламенті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: