У Раді хочуть заслухати Ляшка та Монастирського

Читать на русском
У парламент цього тижня нардепи хотіли б покликати відзвітувати міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка та голову МВС Дениса Монастирського.
Віктор Ляшкоскрін з відео

У парламент цього тижня нардепи хотіли б покликати звітувати міністра охорони здоров'я України Віктора Ляшка про ситуацію з вакцинацією та голову МВС Дениса Монастирського щодо питань безпеки на кордоні.

Про це йшлося на засіданні погоджувальної ради у понеділок, 15 листопада.

Скільки заробив у жовтні міністр Ляшко – відповідь МОЗГолова МОЗ Віктор Ляшко за жовтень заробив 69 тисяч гривень. Його заступники – від 48 до 54 тисяч.

«Я думаю, що і в контексті переоснащення киснем, і в контексті збільшення темпів вакцинації, і в контексті, можливо, підготовки до наступного медичного року нам хотілося б побачити, можливо, міністра Ляшка на годині питань до уряду», - заявив перший віце-спікер парламенту Олександр Корнієнко.

У свою чергу, віце-спікер Олена Кондратюк запропонувала заслухати у Раді міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського щодо ситуації на кордоні з Білоруссю.

Нагадаємо, минулими вихідними у Луцьку відбулася нарада з питань додаткових заходів щодо забезпечення національних інтересів у сфері захисту державного кордону під головуванням секретаря РНБО.

Олексій Данілов заявив, що Україна готується до різних сценаріїв на кордоні Польщі та Білорусі.

А голова МВС Денис Монастирський назвав ключове завдання українських силовиків на кордоні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: