У Луцьку проходить міжвідомча нарада РНБО щодо захисту державного кордону

Читать на русском
У Луцьку відбувається нарада під головуванням секретаря РНБО Олексія Данілова, яка присвячена безпеці державного кордону України в умовах білоруської міграційної операції.
voladm.gov.ua

У Луцьку сьогодні, 14 листопада, проходить нарада під головуванням секретаря РНБО Олексія Данілова, яка присвячена безпеці державного кордону України в умовах білоруської міграційної операції.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Найважчі міграційні кризи у світі за останні рокиТисячі мігрантів перебувають на кордоні Білорусі та Польщі. Аналогічні кризи у світі – на інфографіці.

Міжвідомча нарада під головуванням Данілова проходить із керівниками міністерств та відомств, правоохоронних органів та військових формувань, головами Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської та Чернігівської ОДА. Також прибули міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, голова Служби безпеки України Іван Баканов, міністр оборони Олексій Резніков.

У нараді бере участь і посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький.

Мета наради – координація та контроль за виконанням центральними та місцевими органами виконавчої влади, правоохоронними органами, військовими формуваннями завдань, які визначені за результатами засідання РНБО України 10 листопада, зокрема щодо додаткових заходів щодо забезпечення національних інтересів у сфері захисту державного кордону.

Нагадаємо, Україна вирішила посилити кордон із Білоруссю через ситуацію з мігрантами.

Міграційну кризу раніше обговорювали на засіданні РНБО у Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: