В «Укренерго» заявили про готовність до осінньо-зимового періоду

Читать на русском
НЕК Укренерго отримала висновок Державної інспекції енергетичного нагляду про готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.
energyx.com.ua

НЕК «Укренерго» отримала висновок Державної інспекції енергетичного нагляду про готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Відомо, що НЕК «Укренерго» першою серед компаній електроенергетичного сектору отримала висновок Державної інспекції енергонагляду. Документ підтверджує, що компанія вчасно та у повному обсязі виконала всі заплановані на даний період заходи з підготовки магістральних мереж до роботи в ОЗП.

«У висновку відзначено, що капітальні та поточні ремонти обладнання підстанцій та ліній електропередачі виконуються у визначені терміни, підстанції забезпечені резервним живленням, а технічні засоби, необхідні для виконання аварійно-відновлювальних робіт, знаходиться у працездатному стані», – йдеться у повідомленні.

Енергетична криза в Європі: як країни ЄС пропонують проводити реформу енергоринкуЯк у Європейському Союзі пропонують реформувати енергетичний ринок, дивіться на інфографіці.

Одночасно з ремонтами здійснювалося комплексне технічне переоснащення обладнання мереж із заміною його на сучасне, більш надійне та економічне.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що станом на сьогодні говорити про загрозу віялових відключень електроенергії в Україні не доводиться. А розмови про це з боку політиків є фактично дезінформацією.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: