Звільнено голову ДСНС Чечоткіна

Читать на русском
Кабінет міністрів звільнив Миколу Чечоткіна з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Микола Чечоткінфото з відкритих джерел

Кабінет міністрів України звільнив Миколу Чечоткіна з посади голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Він обіймав її понад 6 років

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду у середу, 10 листопада, повідомив у Telegram-каналі представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук.

Зеленський звільнив начальника департаменту захисту державності СБУГлава держави Володимир Зеленський провів кадрові перестановки в СБУ - цього разу було звільнено начальника департаменту захисту національної державності.

«Звільнено Чечоткіна Миколу Олександровича з посади голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій», – написав він.

Тимчасове виконання обов'язків керівника ДСНС покладено на Сергія Крука.

Чечоткіна було призначено головою ДСНС 14 травня 2015 року (розпорядження Кабміну №469-р.). Він замінив на цій посаді Зоряна Шкіряка.

З 2006 року він обіймав керівні посади у центральному апараті Міністерства з надзвичайних ситуацій України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, минулого тижня Верховна рада звільнила одразу п'ятьох міністрів Кабміну Шмигаля. Також було призначено нових міністрів.

«Слово і діло» докладно писало, як голосували в Раді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: