Кабмін призначив тимчасового голову митниці та Держекоінспекції

Читать на русском
Кабмін призначив тимчасового голову митниці – В'ячеслава Демченка та тимчасового голову Держекоінспекції – Дмитра Зарубу.
фото з відкритих джерел

Кабінет міністрів призначив тимчасового голову Державної митної служби та тимчасового виконувача обов'язків голови Державної екологічної інспекції.

Про це йдеться у розпорядженнях уряду від 4 листопада.

Рада призначила нових міністрів в уряд: за кого та як проголосували нардепиЯк фракції та групи голосували за призначення Резнікова, Верещук, Рябікіна та Свириденко міністрами – на інфографіках.

Так, митницю зараз очолює В’ячеслав Демченко.

«Покласти тимчасово з 5 листопада 2021 року до призначення в установленому порядку голови Державної митної служби України виконання обов’язків голови Державної митної служби України на директора департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил зазначеної служби Демченка В'ячеслава Вадимовича», - йдеться у документі.

Іншим розпорядженням з посади голови ДМС звільнено Павла Рябікіна, якого напередодні було призначено міністром з питань стратегічних галузей промисловості.

Кабмін також призначив тимчасово виконувача обов'язків голови Державної екологічної інспекції Дмитра Зарубу, який працював першим заступником голови Держекоінспекції з лютого 2021 року.

Напередодні з цієї посади було звільнено Андрія Мальованого.

Нагадаємо, цього тижня Рада звільнила одразу п'ять міністрів. Напередодні було призначено нових керівників відомств.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: