Знайдено мертвим двоюрідного брата загиблого мера Кривого Рогу

Читать на русском
У Кривому Розі виявили повішеним Бориса Павлова – двоюрідного брата загиблих колишнього мера Костянтина Павлова та його брата Андрія.
фото krivbass.city

У середу, 10 листопада, у своєму будинку у Кривому Розі виявили повішеним Бориса Павлова – двоюрідного брата загиблих колишнього міського голови Костянтина Павлова та його брата Андрія.

Про це повідомила представник поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська, пише Громадське.

Хто з політиків загинув за нез'ясованих обставинХто з українських політиків загинув за нез'ясованих обставин – на інфографіці Слово і діло.

За її словами, до поліції звернулася громадянська дружина Бориса Павлова, яка першою побачила його повішеним у будинку.

Обставини смерті наразі встановлюються. Тіло 50-річного Бориса Павлова вже направили на судово-медичну експертизу, уточнила речник поліції Кривого Рогу Ангеліна Крадожон.

Нагадаємо, колишнього мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли застреленим у своєму будинку у селі Вільне (Дніпропетровська область) 15 серпня цього року. Слідство у цій справі триває, розглядаються дві версії - самогубство або доведення до самогубства.

А 18 жовтня у Кривому Розі знайшли мертвим 46-річного Андрія Павлова у його власній квартирі. Він був молодшим братом загиблого Костянтина Павлова. Згодом стало відомо, що причиною смерті молодшого брата було отруєння алкоголем.

«Слово і діло» писало, хто ще з українських політиків загинув за нез'ясованих обставин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: