В Кривому Розі знайшли мертвим рідного брата покійного мера Павлова

Читать на русском
Він був молодшим братом мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, загиблого 15 серпня, за досі не встановлених слідством обставин.
Костянтин Павловфото з відкритих джерел

У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.

Про це повідомляють місцеве видання «Первый городской», а також прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Зазначається, що Павлова близько 16:30 знайшов його друг. Він був молодшим братом мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, загиблого 15 серпня, за досі не встановлених слідством обставин.

Хто з політиків загинув за нез'ясованих обставинХто з українських політиків загинув за нез'ясованих обставин – на інфографіці Слово і діло.

При цьому, за наявною інформацією, ще сьогодні вранці Андрія Павлова бачили живим. Про те, чи є смерть насильницькою, поки не повідомляється.

«18 жовтня до поліції надійшло повідомлення про смерть 42-річного чоловіка в одній із квартир у Центрально-Міському районі м. Кривий Ріг. За попередньою інформацією, видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає», - повідомляє прес-служба поліції.

Згідно словами знайомого загиблого, Павлов телефонував йому вранці з проханням привезти йому води через те, що почував себе погано з учорашнього дня.

Наразі на місці подій працюють експерти та слідчо-оперативна група. Тіло Андрія Павлова направлять на судово-медичну експертизу, аби встановити причину смерті.

Перед смертю Павлова з його телефону видалили все листування – ЗМІНіякої інформації про причини можливого суїциду, яка перебувала б в будинку в письмовому вигляді, виявити не вдалося

Нагадаємо, що 15 серпня в селі Вільне під Кривим Рогом, в Дніпропетровській області, загинув мер Кривого Рогу Костянтин Павлов.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом смерті Павлова. Правоохоронці розглядають три версії загибелі мера.

Крім того, 16 серпня в мережі з'явилося відео з камер відеоспостереження в будинку мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Пізніше в МВС підтвердили справжність відеозаписів.

Раніше, у «Слузі народу» назвали можливу дату виборів нового мера в Кривому Розі.

Також, «Слово і діло» повідомляло, хто ще з українських політиків загинув за нез'ясованих обставин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: