У поліції отримали доступ до камер з будинку мера Кривого Рогу Павлова – ЗМІ

Читать на русском
Джерело видання, що має доступ до даних поліції, стверджує, що на записах з камер видно, як Павлов сам приставляє зброю до грудей
Костянтин ПавловСтрана

Правоохоронні органи переглянули дані з камер спостереження в будинку загиблого мера міста Кривий Ріг, Костянтина Павлова. Згідно з цими даними, версія суїциду міського голови стає більш вірогідною.

Про це повідомляє Страна з посиланням власні джерела в поліції.

Так, джерело стверджує, що на записах з камер видно, як Павлов сам приставляє зброю до грудей. Також на записі видно, що Павлов перед тим, як приставити до грудей рушницю, довго листувався з кимось телефоном, нервував, дуже багато курив.

«Зняли відео з камер спостереження, де чітко видно, як загиблий мер ходить по будинку з рушницею, приставляв собі його до серця, приміряючись, відставляючи і знову приміряючи. Потім на відео видно, як він вставив один патрон... Потім вистрілив. Позадкував до виходу, впав. Є відео, де він вивалюється з вхідних дверей. На курці його палець, змиви, порохові гази» балістика» - зазначає видання.

Також Поліція з'ясувала, що сусід Павлова чув постріл о 6:37 ранку 15 серпня. Його свідчення підтверджуються висновками судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, 15 серпня в селі Вільне під Кривим Рогом, в Дніпропетровській області, загинув мер Кривого Рогу Костянтин Павлов.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом смерті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Правоохоронці наразі встановлюють обставини його загибелі. Попередньою причиною смерті мера назвали суїцид, у що не вірять багато однопартійців загиблого (Павлов представляв ОПЗЖ, на виборах у 2020 році він обійшов кандидата від «Слуги народу»).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: