Перед смертю Павлова з його телефону видалили все листування – ЗМІ

Читать на русском
Ніякої інформації про причини можливого суїциду, яка перебувала б в будинку в письмовому вигляді, виявити не вдалося
Ілюстративне фотоkr.gov.ua

Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова. Однак ніякої інформації слідчі отримати не змогли; хтось дбайливо видалив всі листування з пристрою.

Про це повідомляє Страна, посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

На записах з відеокамер, де показані останні хвилини життя Павлова, видно, що він з кимось листується. Однак ніяких повідомлень на його телефоні не було виявлено. Таким чином, з ким листувався мер перед загибеллю - поліція не знає.

У пошуках інших можливих доказів поліція провела обшук в будинку Павлова. Однак вдалося виявити тільки дві записки, які являють собою інструкції по догляду за тваринами. Ці папери Павлов склав за ніч до загибелі. Ніякої інформації про причини можливого суїциду, яка перебувала б в будинку в письмовому вигляді, виявити не вдалося.

Як відомо, 15 серпня в селі Вільне під Кривим Рогом, в Дніпропетровській області, загинув мер Кривого Рогу Костянтин Павлов.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом смерті Павлова. Правоохоронці розглядають три версії загибелі мера.

Крім того, 16 серпня в мережі з'явилося відео з камер відеоспостереження в будинку мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Пізніше в МВС підтвердили справжність відеозаписів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: