Резніков назвав питання прийняття України в НАТО чисто політичним рішенням

Читать на русском
Європа і США усвідомлюють, що вступ України до складу НАТО різко загострить відносини з Росією
Олексій РезніковСвобода слова

Перспективи прийняття України до лав Північноатлантичного альянсу - це, перш за все, питання політичного характеру. Європа змушена враховувати позицію Путіна в цьому питанні.

Про це заявив новий міністр оборони України Олексій Резніков в ефірі програми «Свобода слова».

«Я спілкувався з усіма послами. Всі говорили: «Ваш час прийде». Але дійсно, європейські країни, учасники альянсу, враховують позицію Путіна» - сказав міністр.

Україна і НАТО: які переваги дасть членство і що вже зроблено для вступу в АльянсЯкі переваги дає членство в НАТО, що Україна вже зробила для вступу в Альянс і що ще потрібно – на відео.

На думку Рєзнікова, Європа і США усвідомлюють, що вступ України до НАТО різко загострить відносини з Росією. Тому вони змушені враховувати позицію Путіна.

«Нарешті почали говорити в США, що є агресор, це дає надію, що вони розуміють, що Україна вже повинна вступити в Альянс» - додав він.

Нагадаємо, що у Путіна заявили: можливий вступ України до лав НАТО стане для Росії найгіршим сценарієм розвитку подій. Тому Москва вживе активних заходів для протидії членству України в НАТО і забезпечення власної безпеки. При цьому в Росії вимушено все-таки визнали, що Москва не може перешкодити зближенню України та НАТО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: