Резніков розповів, чому прийняв рішення очолити Міноборони

Читать на русском
Резніков повідомив, що йому надійшла пропозиція від президента і він, як людина, яка вирішила залишатися на публічній службі, не міг не прийняти його
Олексій Резніковslovoidilo.ua

Новий міністр оборони України Олексій Резніков, який був призначений на цю посаду 4 листопада, назвав причину, за якої він зважився обійняти посаду глави оборонного відомства.

Про це він заявив в [ефірі] (https://www.youtube.com/watch?v=JaE4EnZXBRk) програми «Свобода слова» 5 листопада.

Коли мовчання – не золото: Верховна рада змінила міністра оборониКолишній керівник Міністерства оборони Андрій Таран став жертвою непублічності та конфлікту з генералами.

«Це була пропозиція і доручення президента України. Він приймає рішення щодо двох міністрів, згідно з Конституцією - оборони та закордонних справ. Тому, оскільки я для себе поки прийняв рішення залишатися на публічній службі й не сидіти на дивані та розповідати, як би щось краще можливо було зробити, я вважаю, якщо можеш зробити краще - йди та роби. Тому-поки новий етап у житті, відповідальний, складний. Хвилююся» - зізнався він.

Нагадаємо, у четвер, 4 листопада, Верховна рада проголосувала за призначення Олексія Резнікова Міністром оборони України. На цій посаді він замінив міністра Андрія Тарана, якого Рада відправила у відставку за день до цього.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: