Корабель США у Чорному морі проведе спільну операцію з НАТО

Читать на русском
Американський флагманський командний корабель Mount Whitney вирушив у Чорне море, де проведе спільні операції з силами НАТО.
twitter.com/USNavyEurope

Американський флагманський командний корабель Mount Whitney вирушив у Чорне море, де проведе спільні операції з силами НАТО.

Про це у понеділок, 1 листопада, повідомили у Шостому флоті американських Військово-морських сил (ВМС) у Twitter.

Україна зможе розправлятися з російськими кораблями, отримавши допомогу від Британії – експертПри отриманні протикорабельних ракет від британців навіть патрульні катери зможуть заподіяти противнику, який буде поводитися агресивно, непоправної шкоди

«Флагманський корабель Шостого флоту [США] Mount Whitney розпочав свій перехід у північному напрямку у Чорному морі для проведення операцій з нашими союзниками та партнерами по НАТО в регіоні», - йдеться у повідомленні.

Раніше командування Шостого флоту проінформувало про плани США направити командний корабель з офіцерами штабів флоту та командування Ударних сил та сил підтримки об'єднаних ВМС НАТО (STRIKFORNATO) на борту Чорного моря.

Нагадаємо, для спільних навчань із партнерами по НАТО також США нещодавно відправили до Чорного моря есмінець USS Porter. Російські військові почали стежити його.

А влітку США направили ракетний есмінець Laboon до Чорного моря для проведення операцій безпеки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: