Ситуація в зоні ООС: два обстріли, втрат серед бійців ЗСУ немає

Читать на русском
Ігноруючи домовленості, яких було досягнуто в рамках Тристоронньої контактної групи, бойовики Російської Федерації двічі відкрили вогонь поблизу населених пунктів Лобачове та Південне.

Від початку поточної доби середи, 3 листопада, проросійські бойовики двічі відкрили вогонь по позиціям українських військовослужбовців. Внаслідок обстрілів ніхто не постраждав.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

Ігноруючи домовленості, яких було досягнуто в рамках Тристоронньої контактної групи, бойовики Російської Федерації двічі відкрили вогонь поблизу населених пунктів Лобачове та Південне. Ворог обстрілював із станкових протитанкових гранатометів.

Жовтень в ООС: за місяць зафіксували понад 260 обстрілівУ зоні ООС у жовтні було зафіксовано 266 обстрілів з боку проросійських бойовиків. Загинули двоє українських військових, 24 отримали поранення.

«Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає», - додає пресслужба.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі контррозвідники СБУ викрили членів агентурної мережі, котра діяла під кураторством російської ФСБ. Фігуранти вербували українців, а також готували диверсії у районі проведення операції Об'єднаних сил.

Також нагадаємо, що розвідка назвала кількість російських військ біля кордонів України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: