Бойовики на Донбасі стягують артилерію до передової – розвідка

Читать на русском
Бойовики нарощують сили на Донбасі. Вони тримають на позиціях диверсантів та протитанкові ракетні комплекси.
Штаб ООС(архів).

Російські окупанти продовжують нарощувати сили на Донбасі. Зокрема, бойовики утримують на позиціях значну кількість розвідувально-диверсійних груп та протитанкових ракетних комплексів.

«Командування ЗС РФ продовжує утримувати на передових позиціях оперативного угруповання російських окупаційних військ значну кількість розвідувально-диверсійних груп, розрахунків протитанкових ракетних комплексів та снайперських пар у готовності», - йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони.

Politico показало, де РФ зосереджує війська та техніку на кордоні з УкраїноюАрмія Росії на кордоні з Україною Politico повідомляє про те, що РФ зосереджує війська та техніку, як доказ - опублікували супутникові знімки.

Також, за інформацією розвідки, на окремих напрямках проросійські війська посилюють угруповання артилерії поблизу лінії зіткнення.

Висування самохідних артилерійських установок до замаскованих вогневих позицій окупанти здійснюють переважно вночі.

Нагадаємо, видання Politico опублікувало супутникові знімки, які підтверджують скупчення військ Російської Федерації на кордоні з Україною.

Вперше про нарощування російських військ повідомила The Washington Post. ЗМІ писало, що Росія знову, як і навесні, демонстративно нарощує військову техніку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: