Війна на Донбасі: нові обстріли, загинув військовий

Читать на русском
Бойовики 11 разів обстріляли позиції українських захисників на Донбасі за минулу добу, 1 листопада та продовжили обстріли вранці. Загинув один військовий.
Штаб ООС(архів).

Бойовики 11 разів обстріляли позиції українських захисників на Донбасі за минулу добу, 1 листопада та продовжили обстріли вранці. Загинув один військовий.

З 11 порушень режиму припинення вогню бойовики двічі використовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, інформує штаб ООС.

Росія перетворила Крим та Донбас на екобомби – ЗеленськийОкупація Росією Криму та частини Донбасу перетворила ці території на екологічні бомби. За словами глави держави Володимира Зеленського на кліматичній конференції ООН у Глазго, це є загальна загроза для всього світу.

Поблизу Новолуганського окупанти вісім разів обстрілювали позиції наших захисників, застосовуючи міномети 82-го калібру, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

У районі Світлодарського та Водяного на Приазов'ї російські найманці залучили гранатомети різних систем й стрілецьку зброю.

У районі Авдіївки бойовики вели вогонь з мінометів 82-го калібру.

Крім того, станом на 7 ранку 2 листопада зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню - бойовики обстріляли Павлопіль зі стрілецької зброї. Один військовослужбовець отримав поранення, несумісне з життям.

Нагадаємо, Politico опублікувало супутникові фотографії, які підтверджують повідомлення про те, що Росія знову стягує війська та військову техніку до кордону з Україною.

Раніше у Міноборони України не підтвердили цю інформацію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: