Розвідка назвала кількість російських військ біля кордонів України

Читать на русском
За даними розвідки, біля українських кордонів перебувають війська 8-ї, 20-ї армій Південного та Західного військових округів, а також сили та засоби Чорноморського флоту РФ.

Біля кордонів України та на окупованих територіях перебуває близько 90 тисяч російських військових.

Про це повідомляє українська розвідка, повідомляє пресслужба Міноборони.

За даними розвідки, біля українських кордонів перебувають війська 8-ї, 20-ї армій Південного та Західного військових округів, а також сили та засоби Чорноморського флоту РФ.

«Крім того, поблизу нашого кордону базуються окремі з'єднання та частини 4-ї, 6-ї армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони повітряно-космічних сил збройних сил Російської Федерації», - йдеться у повідомленні.

Жовтень в ООС: за місяць зафіксували понад 260 обстрілівУ зоні ООС у жовтні було зафіксовано 266 обстрілів з боку проросійських бойовиків. Загинули двоє українських військових, 24 отримали поранення.

При цьому зазначається, що на тимчасово окупованих територіях Донбасу розгорнуто і діють два армійські корпуси російських військ.

30 жовтня The Washington Post повідомило про те, що чиновники у США та Європі стривожені через те, що російські війська вкотре починають накопичуватися біля кордонів України. Росія знову, як і навесні, демонстративно нарощує біля кордонів ударний військовий кулак, загрожуючи нападом.

Також зазначимо, що 1 листопада Головне управління Міноборони не зафіксувало додаткового перекидання російських сил на кордон із Україною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: