У Ємені через обстріл загинули 29 людей

Читать на русском
У Ємені прихильники руху Ансар Аллах, так звані хусити, запустили дві балістичні ракети у напрямку одного із населених пунктів у провінції Маріб у Ємені.
Анадолу

У Ємені прихильники руху Ансар Аллах, так звані хусити, запустили дві балістичні ракети у напрямку одного із населених пунктів у провінції Маріб у Ємені.

Загинули щонайменше 29 людей, повідомив міністр інформації, культури та туризму країни Муаммар аль-Ір'яні на своїй сторінці у Twitter.

Радикальні ісламісти: в яких країнах діють терористичні організаціїЯкі радикальні ісламісти діють у різних країнах світу, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

«Хусити атакували житлові квартали в районі Аль-Джуба, на південь від провінції Маріб, цього разу за допомогою двох балістичних ракет іранського виробництва, які вразили мечеть та релігійний центр Дар аль-Хадіс», - повідомив міністр.

За його даними, ракети вибухнули у місцях компактного проживання внутрішньо переміщених осіб. Серед загиблих були жінки та діти.

Нагадаємо, Ізраїль знову завдав удару по об'єктах ХАМАС у Секторі Газа.

Також стало відомо, що США можуть знищити американську військову техніку, яку бойовики радикального ісламістського руху «Талібан» захопили в афганської армії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: