Ізраїль знову завдав удару по об'єктах ХАМАС у Секторі Газа

Читать на русском
У неділю, 12 вересня, армія оборони Ізраїлю завдала авіаудару по кількох об'єктах інфраструктури руху ХАМАС у Секторі Гази.
Reuters

У неділю, 12 вересня, армія оборони Ізраїлю завдала авіаудару по кількох об'єктах інфраструктури руху ХАМАС у Секторі Гази.

Про це повідомляє армія оборони Ізраїлю.

«Терористичні організації в Секторі Газа продовжують тероризувати ізраїльтян: ракети, жорстокі заворушення та підпальні кулі», – йдеться в повідомленні.

У відповідь на ракетний обстріл військові завдали удару по підземному ракетному цеху ХАМАС, майданчику для зберігання зброї, навчальному закладу та тунелю терористів.

Ізраїль та Палестина: історія конфліктуІзраїльсько-палестинський конфлікт триває більше 70 років. З чого все почалося – на відео Слово і діло.

Нагадаємо, напередодні з Сектору Гази випустили ракету в бік Ізраїлю, яку успішно відбили ЦАХАЛ. Армія оборони Ізраїлю завдала відповідного авіаудару по Сектору. Військові Ізраїлю заявили, що завдали удару по позиції ХАМАС, яка використовувалась для обстрілу, сховища зброї тощо.

Також зазначимо, 22 серпня Ізраїльські військові завдали удару по чотирьох об'єктах з виробництва зброї і складах «ХАМАС». Ізраїльська газета Times of Israel тоді писала, що сили оборони Ізраїлю завдали ракетних ударів по об'єктах зберігання зброї ХАМАС у Секторі Гази після того, як на кордоні під час масових заворушень важко поранили їхнього 21-річного прикордонника.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: