Грузинська опозиція скликає мітинг у Тбілісі

Читать на русском
Опозиційна партія Єдиний національний рух закликала усіх прихильників зібратися на мітинг у Тбілісі на площі перед парламентом.
aa.com.tr

Опозиційна партія «Єдиний національний рух» закликала усіх прихильників зібратися на мітинг у Тбілісі на площі перед парламентом.

Про це повідомляє телеканал «Руставі-2».

Опозиція не визнає результатів виборів і вважає, що вони були сфальсифіковані владою. Тому Ніка Мелія закликав громадян прийти на проспект Руставелі о 19:00, де опозиційні сили заявлять про свої подальші плани.

Затримання Саакашвілі: у чому звинувачують колишнього президента ГрузіїУ чому звинувачують колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Це були вибори на тлі тотального насильства… Боротьба не закінчилася вчора і природно ніхто не збирається здаватися, на наше глибоке переконання, жоден громадянин Грузії, дивлячись на все, що сталося вчора, не збирається до цього звикати і збирається боротися», – сказав він.

Нагадаємо, у ЦВК Грузії завершився підрахунок підсумків голосування у другому турі місцевих виборів. Повідомляється, що перемогу у 19 із 20 муніципалітетів здобули кандидати правлячої партії «Грузинська мрія».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: