На Донбасі окупанти поранили українського військового

Читать на русском
Упродовж поточної доби, 31 жовтня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.
MinistryofDefence.UA

Упродовж поточної доби, 31 жовтня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Зокрема, поблизу Луганського окупанти стріляли з гранатометів різних систем. В районі Світлодарська та Новоолександрівки бойовики здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів.

Неподалік Мар’їнки та двічі біля Шумів ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм. В бік Золотого-4 окупанти задіяли міномети калібру 120 мм та великокаліберні кулемети.

Місія нездійсненна: чому Зеленський не зміг домогтися миру на ДонбасіУкраїнський президент Володимир Зеленський втрачає свій рейтинг, однією з причин цього є неможливість досягнення миру на Донбасі.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець зазнав бойового травмування. Йому надали домедичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 30 жовтня, на Донбасі було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню, два з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: