Арестович пообіцяв Путіну українські ракети, націлені на Москву

Читать на русском
Арестович заявив, що агресивні дії Росії змушують Україну шукати адекватну відповідь, якою можуть стати ракети оперативно-тактичного радіуса
Ілюстративне фотоYouTube

Росія зі своїми агресивними заявами дочекається того, що Україна поставить на озброєння оперативно-тактичні ракети, які зможуть діставати до Москви без всяких НАТО.

Про це заявив спікер української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович в ефірі телеканалу «Дім».

Україна і НАТО: які переваги дасть членство і що вже зроблено для вступу в АльянсЯкі переваги дає членство в НАТО, що Україна вже зробила для вступу в Альянс і що ще потрібно – на відео.

«Путін зі своєю політикою дограється до того, що українські ракети будуть спрямовані на Москву в якийсь найближчий осяжний час з однієї простої причини, що ми працюємо над ракетною програмою. І наші ракети оперативно-тактичного рівня зможуть діставати до Москви. Це паритетні дії у відповідь на дії Росії. Якби не було цієї агресії, ніколи б українські ракети ні на яку Москву не були б спрямовані» - заявив він, коментуючи висловлювання російської влади про можливість створення в Україні баз НАТО і «ракети під Харковом».

Нагадаємо, що у Путіна заявили: можливий вступ України до лав НАТО стане для Росії найгіршим сценарієм розвитку подій. Тому Москва вживе активних заходів для протидії членству України в НАТО і забезпечення власної безпеки. При цьому в Росії вимушено все-таки визнали, що Москва не може перешкодити зближенню України та НАТО.

При цьому відомо, що Північноатлантичний Альянс не розгортатиме в Європі нові ядерні ракетні комплекси у відповідь на дії Росії. Відповідь планується давати за допомогою імплементації Комплексу військових і політичних заходів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: