У Херсонській області виявили повішеного співробітника поліції

Читать на русском
Повішеного поліцейського виявив у лісі місцевий житель. Загиблим виявився співробітник обласного Управління патрульної поліції
Ілюстративне фотоnpu.gov.ua

У Херсонській області в лісі виявили повішеним співробітника обласного Управління патрульної поліції.

Про це 24 жовтня повідомила пресслужба поліції Херсонської області.

Злочинність в Україні: як змінювалася ситуація в 2013-2020 рокахВ Україні в минулому році відкрили 3 тис. 844 кримінальних справи за статтею умисне вбивство.

Згідно з даними ГУНП, 24 жовтня близько 12:30 59-річний житель області звернувся до територіального підрозділу поліції в місті Олешки. Він повідомив, що під час прогулянки в лісі виявив тіло повішеного чоловіка. Патруль, який виїхав на місце виявлення тіла, встановив, що загиблий - 32-річний співробітник Управління патрульної поліції в Херсонській області. Під час огляду тіла слідів насильницької смерті не виявили.

Наразі за фактом загибелі поліцейського відкрито кримінальне провадження, встановлюються обставини його смерті. Про факт події повідомили Державне бюро розслідувань.

Нагадаємо, що вночі з 1 на 2 жовтня в Чернігові в мікрорайоні Масани вбили співробітника поліції, а ще одного правоохоронця важко поранили.

Раніше в Миколаєві чоловік поранив поліцейського ножем. У важкому стані потерпілого госпіталізували.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: