Вбивство поліцейського в Чернігові: під суд підуть двоє патрульних поліцейських

Читать на русском
Обласна прокуратура повідомила про підозру двом співробітникам управління патрульної поліції в Чернігівській області
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Чернігові у справі про вбивство співробітника поліції п'яними підлітками під суд вирушать також двоє патрульних поліцейських. Їх підозрюють в тому, що поліцейські залишили своїх колег без допомоги, в результаті чого один був убитий, а другий побитий до критичного стану.

Про це заявив прессекретар обласної прокуратури Чернігівської області Валерій Литовченко в коментарі УНІАН.

За його словами, зараз прокуратура повідомила про підозру двом співробітникам Управління патрульної поліції в Чернігівській області. Їх підозрюють у скоєнні злочину згідно ч.3 ст. 135 Кримінального кодексу України (явне залишення без допомоги особи, яка перебуває у небезпечному для життя стані, що спричинило її смерть).

Як виявилося, патрульні, яким оголосили про підозру, в ніч на 2 жовтня виявили групу молодих людей в стані конфлікту з двома співробітниками поліції, які перебували у відпустці та не при виконанні.

«Однак правоохоронці не припинили виявлене правопорушення, а покинули місце події, залишивши без допомоги двох поліцейських, які, враховуючи кількість нападників, перебували в загрозливому для життя стані. Після цього побиття потерпілих продовжилося, в результаті чого один з них помер на місці події, а інший потрапив до лікарні» - сказав Литовченко.

Нагадаємо, що вночі з 1 на 2 жовтня в Чернігові в мікрорайоні Масани вбили співробітника поліції, а ще одного правоохоронця важко поранили.

Пізніше стало відомо, що у вбивстві співробітника поліції в Чернігівській області підозрюються чотири людини, які вже затримані поліцейськими. Серед затриманих-троє неповнолітніх. Також стали відомі деякі деталі нападу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: