Суд заарештував одного з підозрюваних у вбивстві поліцейського в Чернігові

Читать на русском
Аналогічний запобіжний захід у вигляді двох місяців арешту суд обрав іншим підозрюваним - 16-річному, ще одному 17-річному і 18-річному підліткам
Фото із залу судуnpu.gov.ua

Деснянський районний суд Чернігова обрав 17-річному підлітку, підозрюваному у вбивстві поліцейського, запобіжний захід. Прийнято рішення заарештувати його на 60 діб.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Пізніше стало відомо, що аналогічний запобіжний захід у вигляді двох місяців арешту суд обрав іншим підозрюваним - 16-річному, ще одному 17-річному і 18-річному підліткам. Встановлено, що саме ці четверо по-звірячому побили та пограбували двох поліцейських, які були у відпустці та в цивільному.

Також суд обере запобіжний захід 32-річному жителю Чернігова, який вкрав у одного з побитих сумку, не надавши їм ніякої допомоги.

Нагадаємо, що вночі з 1 на 2 жовтня в Чернігові в мікрорайоні Масани вбили співробітника поліції, а ще одного правоохоронця важко поранили.

Пізніше стало відомо, що у вбивстві співробітника поліції в Чернігівській області підозрюються чотири людини, які вже затримані поліцейськими. Серед затриманих-троє неповнолітніх. Також стали відомі деякі деталі нападу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: