У Росії звинуватили НАТО у використанні схем Холодної війни

Читать на русском
У Росії вважають, що це НАТО загрожує безпеці світу і Москви зокрема, забуваючи про те, що Альянс тільки реагує на агресивні дії РФ
Ілюстративне фотоМИД России

У Росії заявили, що Північноатлантичний Альянс нібито повернувся до схемами часів Холодної війни. У МЗС РФ вважають, що НАТО працює за програмами 1949 року, і заявляє про якусь «загрозу зі сходу».

Про це заявив заступник Міністра закордонних справ Росії Олександр Грушко в ефірі телеканалу НТВ, повідомляє «Кореспондент».

«НАТО, проробивши шлях еволюції, опинився в ситуації 1949 року, фактично сьогодні він живе за схемами холодної війни» - заявив російський чиновник.

Тим часом в НАТО заявили, що саме Росія своїми агресивними діями та заявами створює загрозу стабільності країн, які з нею сусідять, зокрема, особливо страждають від дій Москви Україна, Грузія і Молдова.

Нагадаємо, що у Путіна заявили: можливий вступ України до лав НАТО стане для Росії найгіршим сценарієм розвитку подій. Тому Москва вживе активних заходів для протидії членству України в НАТО і забезпечення власної безпеки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: