Шмигаль розповів про військову допомогу США

Читать на русском
Надання Сполученими Штатами Америки військової допомоги Україні є свідченням міцної та послідовної підтримки нашої держави у протидії російській агресії.
kmu.gov.ua

Надання Сполученими Штатами Америки військової допомоги Україні є свідченням міцної та послідовної підтримки нашої держави у протидії російській агресії.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль про це заявив на своїй сторінці у facebook.

Україна отримала військову допомогу від США. Упродовж цього тижня до нашої країни надійшло дві партії додаткової міжнародної безпекової допомоги від Уряду Сполучених Штатів для потреб Збройних Сил України.

Відомо, що в Україну прибули боєприпаси, протитанкове та високоточне озброєння, медичне майно тощо. Цього місяця вже надійшло три таких партії військової допомоги, а їхня вартість склала майже 60 млн доларів.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

«Вдячні нашими американським партнерам. Це – разом із візитом очільника Пентагону Ллойда Остіна до України – є свідченням міцної та послідовної підтримки з боку США в протидії російській агресії», – зазначив глава уряду.

Нагадаємо, літак США, який увечері 22 жовтня приземлився в аеропорту «Бориспіль», привіз для ЗСУ боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння, а також медичне майно.

1 вересня 2021 року президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським офіційно оголосив про надання Україні 60 млн доларів військової допомоги на оборонні потреби.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: