Міністр екології зібрався писати заяву про відставку – ЗМІ

Читать на русском
Ніяких інших кадрових ротацій в Кабміні не обговорювали, а кандидата на заміну Абрамовському поки що ще не знайшли
Роман Абрамовськийslovoidilo.ua

Міністр захисту навколишнього середовища та природних ресурсів України Роман Абрамовський (міністр екології) вже цього тижня напише заяву з проханням піти у відставку, і до вихідних цей документ вже передадуть до Верховної Ради.

Про це з посиланням на народного депутата від «Слуги народу» Олександра Качуру 18 жовтня повідомляє РБК-Україна.

Нардеп розповів, що саме кандидатуру Абрамовського на відставку обговорювали на засіданні фракції СН. Ніяких інших кадрових ротацій в Кабміні не обговорювали, а кандидата на заміну Абрамовському поки що ще не знайшли.

Можливі відставки у Кабміні: як змінювалися кандидати на звільненняЯк змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні та хто був джерелом інформації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Голова фракції Давид Арахамія сказав, що ще розглядатимуться пропозиції фракції щодо кандидатур» - додав Качура.

Нагадаємо, раніше в «Слузі народу» вже анонсували кадрові перестановки в Кабінеті міністрів. Також були названі основні кандидати «на виліт»: віцепрем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, міністр соціальної політики Марина Лазебна, міністр захисту навколишнього середовища Роман Абрамовський.

При цьому новий спікер парламенту Руслан Стефанчук раніше заявляв, що на порядку денному Верховної Ради на найближчий пленарний тиждень, з 19 по 22 жовтня, поки не заявлено розгляд питань про кадрові ротації в уряді.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: