Данилов допустив швидку відставку міністра екології Абрамовського

Читать на русском
Питання роботи Абрамовського буде розглянуто главою уряду на наступному засіданні Кабінету міністрів на пряму вимогу РНБО
Олексій ДаниловВідкрите джерело

Міністерство захисту навколишнього середовища не виконує вказівки президента. Тому Рада національної безпеки та оборони України доручила прем'єр-міністру Денису Шмигалю розглянути питання діяльності керівників міністерства на найближчому засіданні уряду.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов 15 жовтня на брифінгу за підсумками засідання РНБО.

Можливі відставки у Кабміні: як змінювалися кандидати на звільненняЯк змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні та хто був джерелом інформації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Наступне питання - це питання інформування про стан виконання рішень РНБО Міністерством захисту навколишнього середовища та природних ресурсів. Була доповідь міністра. На превеликий жаль, Міністерство на сьогодні не в достатньому обсязі виконує укази президента. І відповідно до 77 Указу президента від лютого цього року, відповідним протокольним дорученням було звернення членів РНБО до прем'єр-міністра розглянути питання роботи керівництва міністерства, про яке йде мова, на найближчому засіданні уряду» - сказав він.

Нагадаємо, раніше в «Слузі народу» вже анонсували кадрові перестановки в Кабінеті Міністрів. Також були названі основні кандидати «на виліт»: віцепрем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, міністр соцполітики Марина Лазебна, міністр захисту навколишнього середовища Роман Абрамовський.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: