Спікер ВР повідомив, чи чекати відставок у Кабміні на наступному тижні

Читать на русском
Руслан Стефанчук розповів, чи є у порядку денному Ради на найближчий тиждень питання про звільнення деяких міністрів у Кабміні.
Руслан Стефанчукфото glavcom.ua

На порядку денному Верховної ради на найближчий пленарний тиждень, з 19 по 22 жовтня, поки не заявлено розгляд питань про кадрові ротації в уряді.

Про це повідомив голова парламенту Руслан Стефанчук в четвер, 14 жовтня, у Києві, передає Інтерфакс-Україна.

Можливі відставки у Кабміні: як змінювалися кандидати на звільненняЯк змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні та хто був джерелом інформації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Поки ці питання про перестановки в Кабміні до порядку денного (на пленарний тиждень з 19 по 22 жовтня - ред.) не внесені, і думаю, що стояти не будуть, тому що для нас є дуже важливі законопроекти, про які ми говорили раніше (мова йде, зокрема, про розблокування підписання законопроекту про олігархів, прийняття проекту держбюджету-2022 у першому читанні і «ресурсного законопроекту - у другому - ред.). І після того, як ми їх приймемо, будуть прийматися і інші, можливо, і кадрові, рішення», - сказав Стефанчук.

При цьому він уточнив, що ВР може розглядати кадрові питання і без попереднього включення їх до порядку денного, але «станом на зараз у Верховній раді немає жодного представлення про кадрові питання».

Нагадаємо, раніше у «Слузі народу» анонсували кадрові перестановки в Кабінеті міністрів. Також були названі основні кандидати «на виліт».

На минулому тижні Рада звільнила спікера Дмитра Разумкова. У залі назбиралося 284 голоси: крім «Слуги народу», голоси дали групи «За майбутнє» та «Довіра» і фракція «Батьківщина».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: