Комітет ВР узгодив дату проведення виборів мера Кривого Рогу

Читать на русском
Комітет Верховної ради проголосував за проведення позачергових виборів мера Кривого Рогу 27 березня.
ілюстративне фотофото з відкритих джерел

Комітет Верховної ради з питань організації державної влади і місцевого самоврядування проголосував за проведення позачергових виборів мера Кривого Рогу 27 березня 2022 року.

Про це повідомив нардеп від «Слуги народу» Олександр Качура в середу, 22 вересня.

Рада не визнала вибори до російської ДерждумиРада ухвалила заяву, якою вибори до Держдуми РФ визнала незаконними, а саму Державну думу Росії - нелегітимною.

«Комітет з питань організації державної влади і місцевого самоврядування розглянув питання і одноголосно підтримав призначення проведення виборів мера Кривого Рогу на 27 березня 2022 року», - написав Качура в Telegram.

Він зазначив, що тепер дату проведення позачергових виборів у Кривому Розі повинна затвердити Верховна Рада.

Крім того, парламент на сьогоднішньому засіданні призначив позачергові вибори у п'яти населених пунктах. Так, 31 жовтня пройдуть місцеві вибори в селах Покровське (Дніпропетровська область) і Степове (Миколаївська область), а також в місті Добропілля (Донецька область).

А на 27 березня 2022 року призначено вибори в селищі Новогуйвинське (Житомирська область) і селі Озерна (Тернопільська область)

Нагадаємо, 13 вересня Верховна рада отримала клопотання про проведення позачергових виборів міського голови Кривого Рогу. Це пов'язано із загибеллю мера Костянтина Павлова. Його знайшли мертвим 15 серпня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: