У Франції не вщухають протести проти COVID-перепусток

Читать на русском
У Франції люди продовжують протестувати проти санітарних перепусток. Однак останні тижні кількість протестувальників продовжує знижуватись.
leprogres.fr

У Франції люди продовжують протестувати проти санітарних перепусток. Однак останні тижні кількість протестувальників продовжує знижуватись.

Про це повідомляє France Info.

Відомо, що цієї суботи, 16 жовтня, 40 610 осіб взяли участь у чергових акціях протесту проти санітарних перепусток. Загалом в країні пройшла 171 акція.

«У Парижі на демонстрації вийшли близько 5 тис.осіб, в Ліоні – всього 400. По всій країні поліція затримала п'ять осіб, у тому числі трьох у Парижі. Жоден правоохоронець не постраждав», – розповідають у виданні.

Нагадаємо, 9 жовтня, акція протесту проти вимоги ковід-сертифікатів у Франції зібрала близько 45 тисяч людей. Протестанти тримали традиційні плакати про свободу вибору з гаслами «Франція, будь гідною, вимагаємо вільного вибору щодо вакцинації».

Раніше також повідомляли, експерт вважає, що Україна повинна більш жорстко примушувати населення до вакцинації проти коронавірусу. Києву варто взяти приклад з Франції, де без сертифіката про вакцинацію не можна відвідувати торгові центри та користуватися громадським транспортом скрізь, а не тільки в червоних зонах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: