НАЗК завершило повну перевірку декларації голови Верховного суду Данішевської

Читать на русском
Національне агентство із питань запобігання корупції не виявило ознак незаконного збагачення у декларації за 2020 рік голови Верховного суду Валентини Данішевської.
РБК Україна

Національне агентство із питань запобігання корупції не виявило ознак незаконного збагачення у декларації голови Верховного суду Валентини Данішевської.

Про це йдеться у висновку НАЗК про результати повної перевірки декларації за 2020 рік, передає «Слово і діло».

Нацагентство розпочало процедуру повної перевірки 27 квітня 2021 року. Проаналізувавши дані із державних реєстрів, інформацію від державних органів та їхніх посадових осіб, а також фізичних осіб та пояснення декларанта для НАЗК, Управління проведення повних перевірок дійшло висновку про те, що ознак конфлікту та незаконного збагачення немає.

Також перевіряльники не виявили ознак необґрунтованості активів і зафіксували, що точність оцінки задекларованих активів відповідає даним, отриманим із наявних джерел.

«Ознак правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та ст. 366-2 Кримінального кодексу України не виявлено», ‒ підсумували в НАЗК.

Зарплати антикорупціонерів: скільки у вересні заробили глави НАБУ, НАЗК і САПСлово і діло пропонує подивитися, у кого з керівників антикорупційних органів була найвища зарплата у вересні.

Як відомо, Валентина Данішевська очолює Верховний суд із 30 листопада 2017 року. 8 жовтня вона оголосила про відставку з посади голови ВСУ. Вона запропонувала скликати пленум для обрання нового голови на 22 жовтня і зазначила, що не висуватиме свою кандидатуру.

Раніше «Слово і діло» писало про те, що заступник голови СБУ Горбенко приховав вартість двох будинків та елітного авто.

Також ми писали, що нардеп Крейденко не зміг підтвердити походження 5,8 млн грн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: