Зеленський розповів, хто відмовляє його від ідеї йти на другий президентський термін

Читать на русском
Зеленський зазначив, що ймовірність його другого терміну залежить в першу чергу від того, чи встигне він за одну каденцію виконати всі свої обіцянки
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що його активно відмовляють від ідеї йти на другий термін. В основному, це робить його дочка. Але похід Зеленського на другий термін залежить від того, чи встигне він виконати свої обіцянки.

Про це президент заявив у програмі «Світське життя».

Невблаганність другого терміну. Колонка Леоніда ШвецяМожливість того, що Володимир Зеленський піде на другий президентський термін, дуже навіть реальна.

«Донька підіймає цю тему, вона не хоче, щоб я йшов на другий термін. Як би я не любив свою дочку, але це залежить тільки від рівня того, що ми встигнемо зробити, і тільки від цього» - заявив він.

Глава держави додав, що поки що розмірковує над питанням, де житиме сім'я Зеленських після закінчення його президентського терміну. Свій будинок подружжя Зеленських продала і переїхала жити в державну резиденцію.

«Ми кілька варіантів знайшли. Зараз питання, Як прискорити процес, або купити будинок вже готовий, зробити ремонт або землю і новий будинок будувати» - повідомив він.

Чому родина Зеленського проти того, аби він пішов на другий термін президентстваСвітське життя

Нагадаємо, що сам Зеленський в червні заявляв, що поки не може з упевненістю сказати, чи буде він балотуватися на другий термін. За його словами, в цьому питанні все залежить не від нього. Проте вже в Трускавці, на початку жовтня, він пообіцяв бути президентом доти, поки партія «Слуга народу» не виконає всі свої обіцянки.

Заява Зеленського про виконання власних обіцянок виглядає особливо цікавою з того боку, що при вступі на посаду президента він говорив, що збирається пробути президентом України тільки один термін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: