Смерть Полякова: у поліції розповіли, чи були на депутаті тілесні ушкодження і алкоголь в крові

Читать на русском
Поліція озвучила подробиці справи про смерть народного депутата Антона Полякова. Розглядається версія природна смерть, проте поки не відкидається і отруєння.
Іван Виговськийскріншот з відео

Поліція озвучила подробиці справи про смерть народного депутата України Антона Полякова. Уже відомо, чи був Поляков тверезий і чи виявили на ньому сліди насильства. Слідчі розглядають кілька версій смерті, проте одна з них в пріоритеті.

Про це повідомив начальник поліції Києва Іван Вигівський на брифінгу у Києві в п'ятницю, 8 жовтня.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

За його словами, зараз у справі про смерть Полякова висунуто кілька версій.

«Це хронічне захворювання у Полякова, яке могло привести до смерті, а також отруєння невідомою речовиною як самостійно, так і невідомою особою», - повідомив він.

У поліції нагадали, що вже є попереднє лікарське свідоцтво про смерть після розтину, згідно з яким причиною смерті Полякова є гостра коронарна недостатність, гостра хронічна ішемічна хвороба серця.

Тому, зазначив Вигівський, слідство схиляється до того, що це була природна смерть.

Начальник поліції Києва також повідомив, що у крові померлого Антона Полякова було виявлено близько 1 проміле алкоголю. Разом з цим призначена судмедекспертиза і токсикологічна експертиза. Їх результати будуть приблизно через тиждень.

Крім того, Вигівський уточнив, що тілесних ушкоджень на тілі Полякова виявлено не було, крім невеликих почервонінь від ланцюжка на шиї.

У поліції додали, що ще будуть вивчати відео з боді-камер патрульних, які зупинили машину таксі. Також аналізується відео зі всіх камер, в поле зору яких депутат потрапив в останні години до смерті.

Поки у цій справі затриманих немає.

Нагадаємо, в ніч на 8 жовтня у Києві помер народний депутат Антон Поляков. Його знайшли без свідомості в таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, однак їм це не вдалося.

Попередньо, смерть депутата настала в результаті гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ з позначкою «Природна смерть».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: