В Одесі завершилися спільні з НАТО навчання

Читать на русском
В Одесі завершилися спільні ВМС ВСУ з НАТО командно-штабні навчання Нерушима стійкість-2021.
mil.gov.ua

В Одесі завершилися спільні з НАТО командно-штабні навчання «Незламна стійкість (Coherent Resilience) -2021», в яких брали участь представники ВМС ЗСУ спільно з іншими державними силовими відомствами.

Про це повідомляє Міністерство оборони.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

«Захід проводився за участю органів сектору безпеки і оборони України, установ і відомств, які здійснюють координацію кризового управління, а також представників об'єктів енергетичної та іншої критичної інфраструктури», - сказано в повідомленні.

У процесі навчань обговорювалася концепція системи стійкості країни з метою вдосконалення механізмів запобігання і реагування на можливі загрози. Навчання були спрямовані на підвищення здатності України до захисту об'єктів критичної інфраструктури, морської безпеки, кіберпростору і енергосистем.

Увага приділялася ефективному міжвідомчої співпраці, координації між цивільними та військовими структурами, планування, готовності і рівню співробітництва між державними і приватним секторами, розповіли в Міноборони.

Нагадаємо, напередодні українські миротворці повернулися з Конго.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: