У Збройних силах України вже запровадили 303 стандарти НАТО

Читать на русском
У ЗСУ вже запроваджено 303 нормативних документи НАТО шляхом розроблення 331 національного документа.
https://armyinform.com.ua/

У ЗСУ вже запроваджено 303 нормативних документи НАТО шляхом розроблення 331 національного документа.

Про це повідомляє АрміяInform.

Начальник управління двостороннього військового співробітництва Головного управління військового співробітництва та верифікації ЗСУ полковник Андрій Павелко розповів, що значну частку роботи у рамках процесу євроатлантичної інтеграції складає впровадження практик, принципів та стандартів НАТО.

Запроваджені стандарти НАТО застосовуються у таких галузях, як воєнна політика, безпека та стратегічне планування, операції та бойові дії, розвідка, інформаційні та психологічні операції, зв’язок, розроблення, поставлення на виробництво та прийняття на озброєння зразків озброєння, військової та спеціальної техніки, стратегічні комунікації та гендерні перспективи.

Які країни отримали статус союзника США поза НАТОСтатус союзника США поза НАТО мають 17 держав. Детальніше – на інфографіці від Слово і діло.

Торік України отримала статус партнера НАТО з розширеними можливостями. Це відкриває шлях для подальшого поглиблення практичного співробітництва.

«Найвищим ступенем нашої співпраці з НАТО є участь національного персоналу та контингентів в операціях та місіях з підтримання міжнародного миру та безпеки під проводом Альянсу», –додав полковник Павелко.

Нагадаємо, у ході вересневої зустрічі президента України Володимира Зеленського і президента США Джозефа Байдена у Вашингтоні глава Сполучених Штатів заявив, що Україна повинна отримати членство в НАТО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: