Зведення штабу ООС: 6 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу середи, 6 жовтня, бойовики шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі - втрат серед бійців ЗСУ немає.

За минулу добу середи, 6 жовтня, бойовики шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі - втрат серед бійців ЗСУ немає.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

У напрямку Нью-Йорка і Кримського ворог відкривав вогонь з станкових протитанкових гранатометів.

Скільки разів від початку російської агресії зустрічалися президенти України та РФВолодимир Зеленський поки що тільки один раз зустрічався з Путіним, Петро Порошенко під час своєї каденції – шість разів.

Поблизу Новолуганського противник тричі обстріляв наші позиції, при цьому два рази зі стрілецької зброї та один раз - із підствольних гранатометів.

У районі Південного окупанти здійснили прицільний обстріл із ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

На збройні провокації супротивника наші захисники українські військові відкривали вогонь у відповідь і змусили його припинити вогневу активність.

Станом на 7 годину ранку 7 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил по відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Раніше в ОБСЄ заявили про те, що бойовики стягують на Донбас військову техніку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: