На Донбасі побудують два аеропорти – Зеленський

Читать на русском
На Донбасі планують побудувати ще два аеропорти. Вони будуть альтернативою аеропортам в окупованих Донецьку і Луганську.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

На Донбасі планують побудувати ще два аеропорти. Вони будуть альтернативою аеропортам в окупованих Донецьку і Луганську.

Про це сказав президент Володимир Зеленський під час пресконференції у Львівській області, повідомляється на сайті глави держави у неділю, 3 жовтня.

Аналізуємо виконання президентської програми: відновлення аеропортів в областяхВідновити аеропорти в облцентрах обіцяв у програмі Зеленський. Поки що плани є на 15-18 аеропортів.

Він зокрема, повідомив, що план трансформації України, який днями обговорювали народні депутати на нараді в Трускавці, повинен системно сприяти зростанню ВВП і залученню інвестицій, а також розвитку інфраструктури на сході країни.

Зеленський нагадав, що для зростання економіки важливим є і питання безпеки, і додав, що окремої важливою складовою трансформації України є питання Донбасу.

Глава держави розповів, що на Донбасі заплановано побудувати ще два аеропорти, які будуть тимчасової альтернативою аеропортам в окупованих Донецьку і Луганську. Вже знайдена майданчик для аеропорту, який забезпечить авіасполучення з Маріуполем, адже в самому місті будувати аеропорт не можна через питання безпеки.

Нагадаємо, звільнений міністр інфраструктури Владислав Криклій раніше прокоментував ремонт аеропортів і доріг в обхід Prozorro.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: