Бойовики стягують на Донбас військову техніку – ОБСЄ

Читать на русском
У порушення ліній відведення ОБСЄ зафіксувала 3 танки невстановленого типу. Їх бойовики розмістили на полігоні біля н. п. Новоселівка в Донецькій області.

Окупанти Донбасу стягують танки та іншу військову техніку на окуповані території, порушуючи цими діями домовленості про відвід військ.

Військову техніку в ОРДЛО помітили спостерігачі з місії ОБСЄ, йдеться в звіті організації за 4 жовтня.

Скільки разів від початку російської агресії зустрічалися президенти України та РФВолодимир Зеленський поки що тільки один раз зустрічався з Путіним, Петро Порошенко під час своєї каденції – шість разів.

У порушення ліній відведення ОБСЄ зафіксувала 3 танки невстановленого типу. Їх бойовики розмістили на полігоні біля н. п. Новоселівка в Донецькій області.

Крім того, за лініями відводу, але поза виділених місць зберігання озброєння спостерігачі зафіксували ще 10 танків. Їх помітили на полігоні бойовиків поблизу н. п. Шимшинівка в Луганській області.

Також ОБСЄ відзначає ознаки військової присутності і присутності військового типу в зоні безпеки. В районі н.п. Довгий в Луганській області безпілотник ОБСЄ помітив 5 броньованих машин, ще одну бойову броньовані машину спостерігачі побачили на полігоні біля н. п. Новоселівка в Донецькій області.

Раніше було названо кількість українців, які загинули за час агресії РФ на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: