Зведення штабу ООС: 6 обстрілів, поранений боєць ЗСУ

Читать на русском
За минулу добу, 5 жовтня, на Донбасі бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню, а один боєць ЗСУ отримав поранення. З півночі обстрілів не зафіксовано.

За минулу добу, 5 жовтня, на Донбасі бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню, а один боєць ЗСУ отримав поранення. З півночі обстрілів не зафіксовано.

Про це в середу, 6 жовтня, повідомили в пресцентрі штабу ООС.

«За минулу добу, 5 жовтня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого мінськими домовленостей озброєння. Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне осколкове поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров'я - задовільний», - йдеться в повідомленні.

Скільки разів від початку російської агресії зустрічалися президенти України та РФВолодимир Зеленський поки що тільки один раз зустрічався з Путіним, Петро Порошенко під час своєї каденції – шість разів.

У районі Трьохізбенки найманці обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Новотошківського ворог двічі здійснив обстріл, використовуючи станкові протитанкові і автоматичні станкові гранатомети, а також стрілецьку зброю. Біля Красногорівки вів вогонь із автоматичних станкових гранатометів. У напрямку Кримського противник двічі застосував міномети калібру 82 мм, великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

У штабі наголосили, що за станом на 7:00 ранку, 6 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Раніше в ОБСЄ повідомили про те, що бойовики стягують на Донбас військову техніку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: