Відтепер в Ізраїлі для отримання COVID-паспорта необхідно зробити три щеплення

Читать на русском
У неділю, 3 жовтня, уряд Ізраїлю прийняв рішення, що в країні, щоб отримати COVID-паспорт тепер необхідно отримати три щеплення.
Фото BBC

У неділю, 3 жовтня, уряд Ізраїлю прийняв рішення, що в країні, щоб отримати COVID-паспорт тепер необхідно отримати три щеплення.

Про це повідомляє Financial Times.

Таким рішенням уряд позбавив більше мільйона громадян COVID-паспортів, ставши першою країною, яка регулюватиме щеплення як доказ повного імунітету.

У яких країнах роблять третє щеплення проти коронавірусуЯкі країни роблять третє щеплення проти коронавірусу та де планують ввести вакцинацію бустерною дозою, дивіться на інфографіці.

Відомо, що ті, хто вакцинувався більш ніж пів року тому, тепер зобов'язані отримати бустерну дозу вакцини, щоб їх COVID-паспорт продовжив діяти. Тільки з ним ізраїльтяни можуть відвідувати бари, ресторани, кафе та інші громадські місця, в тому числі і робочі офіси багатьох компаній.

У Сполучених Штатах Америки почали робити бустерні COVID-щеплення вакциною виробництва Pfizer/BionTech літнім людям та іншим категоріям громадян, що входять до груп ризику. Кампанія розпочалася на наступний день після того, як федеральні органи охорони здоров'я США схвалили додаткові щеплення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: