У компанії Pfizer припустили, коли закінчиться пандемія коронавірусу

Читать на русском
Повернення до нормального життя можливе з певними застереженнями - можливо, що люди будуть змушені робити щорічні щеплення від коронавірусу
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Генеральний директор фармацевтичної компанії Pfizer Альберт Бурла припускає, що протягом року пандемія коронавірусу припиниться і люди зможуть повернутися до нормального життя.

Про це повідомив американський телеканал CNBC 26 вересня.

Бурла зазначив, що повернення до нормального життя можливе з певними застереженнями. Так, швидше за все, люди будуть змушені робити щорічні щеплення від коронавірусу.

У яких країнах роблять третє щеплення проти коронавірусуЯкі країни роблять третє щеплення проти коронавірусу та де планують ввести вакцинацію бустерною дозою, дивіться на інфографіці.

«Протягом року ми зможемо повернутися до нормального життя... Я не думаю, що це означає, що штами більше не будуть з'являтися, і я не думаю, що це означає, що ми зможемо прожити своє життя без щеплень... У нас будуть вакцини, яких вистачить як мінімум на рік, і я думаю, що найбільш вірогідним сценарієм буде щорічна вакцинація, але насправді ми не знаємо, нам потрібно почекати та подивитися дані_» - розповів він.

Нагадаємо, що тим часом у Сполучених Штатах Америки почали робити бустерні COVID-щеплення вакциною виробництва Pfizer/BionTech літнім людям та іншим категоріям громадян, що входять до групи ризику.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: