В Грузії затримали господаря квартири, в якій переховувався Саакашвілі

Читать на русском
МВС Грузії затримало господаря квартири у Тбілісі, в якій переховувався затриманий колишній президент Михеїл Саакашвілі.
Pixabay

МВС Грузії затримало господаря квартири у Тбілісі, в якій переховувався затриманий колишній президент Михеїл Саакашвілі.

Про це пише «Ехо Кавказу».

Начальник кримінальної поліції МВС Грузії Мамука Челідзе розповів, що Грузії Саакашвілі був затриманий на одній з квартир в Глдані-Надзаладевском районі Тбілісі.

«Правоохоронці на підставі отриманих оперативних даних провели спецоперацію із затримання Саакашвілі в таємному режимі для виключення протистояння в суспільстві і виникнення можливої дестабілізації», – зазначив він.

Країна без героя. Колонка Леоніда ШвецяСаакашвілі лише 53 роки, але всі вершини далеко позаду. Весільний генерал в якомусь напівміфічному Виконавчому комітеті Нацради реформ, завсідник нудних телевізійних ефірів – це якийсь соромітний дауншифтинг.

Нагадаємо, Саакашвілі повернувся у Грузію через 8 років - напередодні муніципальних виборів і був затриманий. У правлячій партії вважають, що він приїхав для держперевороту. Сам Саакашвілі назвав себе політв'язнем і оголосив голодування.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на затримання Саакашвілі в Грузії. МЗС України викликало грузинського посла з вимогою дати пояснення щодо ситуації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: